Saturday, August 22, 2009

Salam Ramadhan guys !

salam ramadhan Pictures, Images and Photos

hye kawan kawan !

i'm back bha .
now kami yang masi bergelar student school sedang cuti mid year .
and guess what ? today juga semua umat islam satu Malaysia memulakan ibadah puasa mereka . Termasuk ak lah juga . Tapi , malangnya ak masih belum boleh start hari ni . cuz ehem ehem ( paham paham lah ) ada ja masalah wanita nie bha . Kecewa juga lah . Malu ak tadi pagi tapuk tapuk nie bha makan zinger burger yang ak tapau semalam di KFC 1B . Dalam bilik kunun ak makan , sekali my sist masuk bilik then kanapatan nie bha . haha . rilex seja lh ba . durang tau juga tu ak kan na ble posa . :PP * wink wink *
hmmm .
so , today my days at home boleh dikatakan boring sedikit lah . Cara mao kasi hilang tu boring pun , pa lagi ? Buat kerja yang paling berfaedah untuk remaja sekarang lah . haha . Online ! bukan bha , mesti mao keep in touch with my internet friends bha .
Today , i'm surfing :
1 . Facebook
2 . Blogger
3 . Youtube
4 . Lyricsmania
5 . Lomography
6 . Friendster ( lame )

hehe . So , thats all lah . :))

No comments:

Post a Comment