Tuesday, August 4, 2009

I'm Sick ! :((

hello ! huhu . poor me guys , i'm so fucking sick rite now . idk why . maybe tejangkit someone lh tu kali . huhu . i hate of being sick oh ! tapi na pa lh , at least dapat cuti jga . wakaka . sowts ! urm , 2 hari sudah duduk d rumah ja bha . teda buat papa nie . boring juga lah . actually kan , ak sakit nie kan , takut juga bha . manatau tu penyakit selsema babee yang makin menular di sini . tapi ak btul2 harap bukan lah bha kan ? gla kh ? mateku karang kena kuarantin bha . huhu :(( sia sia ja hidup bha . bukan apa lh , tapi mmg na dinafikan , banyak sudak scul d KK tu infected with that disease ! ( H1N1 ) omg ! na mustahil lh kan f kta pun ble dapat tu penyakit . huhu . semua scul yang pelajar dia disahkan postive akan closedown for maybe 2,3 days . or even worst , 1 week ! mcm SMESH . pa nda , 34 orang bha diyakini positive H1N1 ! narh , na koe sandie ! nasib d Sanzac blm ada papa kes berkaitan H1N1 tu bha . dulu lh da kabar angin knun our headmaster positive H1N1 knun , tapi aritu pengetua sudah buat pengumuman yang dia mmg negative H1N1 , dats mean dia teda lh tu penyakit . Alhamdulillah ~ karang habis 1 scul tutp bha . hehe . whatever it is pun , ak btul2 lh harap ak nie just demam besa ja . sbb ak rasa getting better juga sdh my fever dis . no need to worried k ? hehe . i'm fine juga bha nie . maybe juga tmrw me balik hostel sudah , so sorry lh fr awhile me na dapat update dis blog lagi . huhu . sad sad :(( but nvm , as soon me dapat pegang lappie sepa sepa pun nanti d hostel , pasti diupdate juga bha blog nya . hehe . don't worry be happy ! urmkeylh , till then . bubbye ~ :))

bleh im sick Pictures, Images and Photos

No comments:

Post a Comment