Monday, August 3, 2009

Seminar Skor A SPM 2009 .


hye ! its me . i'm back . hehe . for 2 days ago , a lot of things going on . as eu all can see up there , me had participated a seminar at UMS for 2 days ( on 1st aug & 2nd aug ) . i got a lot of fun being there ! 3 words to describe that seminar , FUN . FUN . FUN ! haha . 1st day tu mmg sowts sowts sikit lh . hahaha . pa nda , sdh lha 1st day kan , gete2 lg bha knun ak lambat2 dtg sna . hehe . cramah start around 730am , ak smpai sna around 830am ! haha . rugi nie bha ! tapi na pa lh , sempat jga join tu ceramah yg first . bikin malu lg tu . time ak msuk tu hall kan , penuh sdh bha tu hall . suma pn tgok ak masuk . sdh lh dduk pn dpn2 bha . haha . talur2 . memang situasi yang sangat memalukan bha !
tapi tahan2 seja bha . nasib ada my labu bha ambi me d luar time baru sampai tu . thanks sayang ! :)) then , first ceramah tu subjek b.m , mmg nda boring lh . best nie . ketawa ja kami . then , kami da mnum pagi . after that , cont pla 2nd ceramah . 2nd ceramah is subjct b.i . pun best jga bha ! karau parut tatawa nya urang brunei ah . haha . what a moment . smpai ak pun cm na dpt control ketawa nie bha . si Labu pn balik2 sound , dia cakap " tolong ah , kawal sikit . " ( dalam nada yang main main lh ) hehe . me pduli apa , sudah lawak kan , ketawa seha lh bha . bt pa mao control2 kan . hehe . after ceramah b.i , ceramah maths lagi . haha . cikgu dia nie lagi lah lawak ! lau na silap nama tu cikgu , Cikgu Roslan kah . dari semenanjung lh . mmg best gla . suma tips dia bagi mmg sgt2 bguna bha . bagus bha ! ( bilang sabah f.m ) hehe . yang paling me egt dia suka cakap gini :

" dari belakang , tendang ke depan , tittittit !
dari depan tendang ke belakang , tittittit !
dari atas , copy sahaje , yeayeayea !
dari bawah copy sahaje . yeayeayea !
insya-Allah , lepas nie kalau anak anak amalkan cara begini ,
anak anak dah boleh berjoget dengan ketua pengawas
kat dewan peperiksaan nanti ! "

haha . mmg lh lau kamu baca ja sini kurang feeling , lau kamu dgr sndiri dia ckap , narh ! karau2 kamu ketawa tu . hehe . then , around 5pm gtu habis lh sudah . ak balik , my beloved dad yang pick me up . hehe . si Labu pun nemao ketinggalan , so me n my dad pn bawa dia lh jga n drop dia d rumah dia lh . then , home . :))

On the 2nd day , sama juga lh , the ceramah start around 730 am , luckily today ak na lambat lagi . hehe . berkat pengajaran yang ak dapat kemarin . sampai sana around 735am . uinah , semangat bha dia . hehe . then , 1st ceramah is addmaths . fuyooh , mmg best lh . pa nda , the same person time maths kemarin bha . hehe . langsung na ngantuk bha . then , around 10am we all ada rest jap . makan makan , then 1050am masuk hall balik , 2nd ceramah is chemistry . hmmmm . pa mao cakap ah ? ada lh juga hasil dia sikit bha . hehe . banyak dia ajar tips2 mao egt tu chemical2 punya nama lh . huhu . ak pun , tau salin seja lh . haha . then , 2pm rest lagi . makan makan . trus 250pm masuk hall balik , last ceramah is physics . well , this one is cukup cukup makan lh . bilang si Labu kan , ' cukup lah menampung hidup sampai SPM november nie . ' haha . papa pun , ada lh bha juga ak dapat sikit ilmu kan . pa nda , penceramah dia tu pun lebih kurang sama ja suma . tukang buat lawak . haha . then , around 5pm ( mcm kemarin ) kami habis sdh . huhu . sedih pla bha mao kasi tinggal tu seminar . sbb best sgt ! huhu . btw , lupa nie . sepanjang tu seminar me melekat seja bha sama si Labu . dia bilang sama ak kunun , nemao berpisah , bha ak pun cakap lh , ' dinda menurut perintah , kanda ' . hehe . then , balik tu si Labu ikut juga . mcm kemarin lh juga , me n my dad drop him di rumah dia . :)) hehe .
so , that's the end of our days . hehe . btw , just enjoy the pics . :))





Geng huha huha ! :PP

skemaaa .

cewek cewek bha nie .

bersama si Labu .

si Nadiy yang suka membuli .







btw , before that , i love this quote :
GEEK Pictures, Images and Photos

No comments:

Post a Comment