Sunday, December 27, 2009

away too much :((

Salam semua .


ohhemmjeee ! Lamanya sudah nda update blog nie . huhu . so sad lah :(( nda ketentuan sudah rupanya . nda pa nda pa , aku akan cuba merajinkan diri untuk meng - update blog ini sekerap yang mampu . hehe . Bukan apa , aku rasa bersalah bha sama blog aku nie , pa nda , malar buka TUMBLR ja kan . Sampai lupa si kawan disini . Esh esh , ini nda boleh jadi . Si dia disini tetap di sayang bha sampai bila bila . amin :)) haha .

astaghfirullah , kenapa aku malar cakap yang teda teda nie ? haha . mau gila sudah kali kan . Bha , apa nda , mau satu bulan sudah terkurung di rumah . Sucks ! Mau kerja pun , narh , palis palis kau kena suruh . haha . kesian nie bha . Mau tau apa kerja aku hari hari d rumah ? Let me list it all out ;

1 ) Bangun tidur . ( paling awal : 1000am / paling lambat : 0100pm )
2 ) Makan , makan , makan . ( siok kan ? envy me people ! haha )
3 ) Tengok tv . ( seriously , sampai lupa mau mandi :pp )
4 ) Online - ings . ( paling bikinpanas , apa nda bikin lalai . ugh . )
5 ) Makan , makan , makan lagi . ( uinah , weight pun nda lama gain lah bha kan . huhu )
6 ) Tidur . ( zzzzzzzzzzz .... )

see , punya siok kan rutin harian aku ? haha . ugh ! macam mao lari seja dari rumah nie bha . there's nothing lot that i can do . Except yang semua dinyatakan di atas tu . nda kah kamu tekanan kalau have the same routine that you have to repeat every single day ? its sucks . i repeat , its sucks !

okay , gtg ! love you all :))

xx

No comments:

Post a Comment