Sunday, March 28, 2010

Oh gosh!

Salam semua.

Masya-Allah, lamanya sudah nda update blog sini. Ahaha. Sorry, bukan apa, soalnya busy meng-update di blog yang satu lagi bha. Yes, aku memang sangat active di sana. Kalau di sini, jangan cakap lah, sebulan sekali baru buka. Hehe. Aww, how I miss to update things here. Okay so enough crapping, Apa story bagus mau share ah? Hmm ohyea! Kita cerita pasal result SPM baru-baru nie lah. Macam? HAHA. Nda tau malu bha si Sher nie, bha apa nda, result nda juga berapa okay mau juga dikasi tau kan? HEHE. Okay lah, nda payah lah kasitau kamurang ah. Kasi clue-clue sikit ja kay? Boleh? HIHI. So Alhamdulillah, I got 5credit. Syukur lah tu, ngam-ngam syarat masuk U. Kan kan? HEHE. 1A-, 2B, 2C bha yang lain, anda sedia maklum lah yerr. AHAHA It just sometime I can't deal lah dengan orang-orang yang pandai tipu pasal result durang nie. Esh! Menyampah aku sek! Aduhai, kasitau ja lah bha result yang betul-betul. Buat apa mau malu kan? Tengok aku! AHAHA.

Okay so plan after this? For sure akan further study! Itu MESTI okay! I want to be a successful yet educated woman that my parents can proud with! AWW! It's every girls' dreams right? So I want to be one of those. An the course? Hmm I was thinking about taking the Graphic Design. Odd? HAHA tell me about it! Idk, I think I have this kinda passion towards it. Something about it that caught my attention. I don't wanna be boring. I want something that can spice up my life! You know what I mean? Experience! I want experience! Yeah! Uihh main kau, semangat sudah nie. And memang tidak dinafikan, I will be away from Sabah. Alah, just further study di Semenanjung ja bha. Bukan jauh sangat pun. Tiada duit + sedar-sedar lah diri result pun bukan bagus sangat. AHAHA.

Mesti kamu boring baca cerita aku nie kan? Mana lagi merapu dia. Astaga. Lagi sandie, aku rasa teda juga orang mau baca belog aku nie bha. HAHA. Perasan tah karang.

Okay loves, I think I better get going. Take care, monsters! Love you all.



xx

No comments:

Post a Comment