Monday, April 26, 2010

Kau rasa apa?

Nama : Sherma Azerah Binti Ag Safree
Tarikh Lahir : 29 April 1992
Status : Bujang/Single


Salam, naahh nampak tu dia atas tu? Dengan ini saya mengisytiharkan bahawa saya secara sahnya sudah single. Hmm, perasaan setelah menjadi single? Nahh, macam hilang sang suria di siang hari. Betul, nda aku tipu bha. Walaupun sudah genap seminggu berlalu, dan aku dengan serba sedikit dapat mengmove-on kan diri, masih juga rasa sunyi lah. Betul, nda aku mau tipu! Apa lagi rindu? Jangan cakap lah! Tuhan ja tau macam mana rasa dalam hati nie. Mau meraung pun karang di cakap lagi gila, jadi bagus nda payah lah buat apa-apa kan? Diam-diam & pendam jala perasaan nie. Ingat senang kah mau kasi maintain hubungan sama someone nie ah? Ingat macam main 'one two juice' ja? Kadang-kadang pun bingung juga. Hmm eh sudahlah, ntah apa-apa ja aku merepek nie kan. Teda-teda nie. Hantu kali juga seja yang baca belog aku nie. HAHA.

Bha okay lah, rasanya cukuplah aku update sampai nie ja. Oh yea, kalau rasa boring-boring, nda tau apa mau buat kan? Rajin-rajin kan lah diri follow Twitter aku ah. Nda jua susah tu. Tekan follow ja, and confirm seconfirmnya aku follow kamurang balik! Sumpah! hehe.

To him; Zulfadhli, I miss you & I'll always love you.

No comments:

Post a Comment