Monday, May 31, 2010

Phew!

Salam guys!

Hey hey heyy! So aku pun xtau knpa sejak 2,3 hari ini aku rajin bebeno la mengupdate blog disini. Hmm mcm ada tanda2 ja nie. Tanda2 apa kono? Ishh ngada2 ja kau Sher!

Okay okay, moving onnnn! So today had some family outing day. Yeah nothing much juga, p OB ja pn. But agak mengecewakan juga la harini sebab lain yang aku aim mau beli, lain yang aku dapat! Blehh ==" memang tu slalu gini! Awal2 sudah set dalam kepala hotak kan apa mau dibeli, then sudah tenampak benda lain yang lebih tempting trus lesap! Ishh nda suka ehh! Tapi apa bole buat lah kan. Sudah begitulah tercipta perangaiku. At first mau beli black skinny kan ( konon mau nampak formal lah p briefing hari Rabu nie di Unitar ) sekalinya, HAMPEHH! Gatal tangan p beli flip-flop & bag di Roxy. Nda kah kepaluian? Tapi ada juga kepandaian sikit, tebali lah juga aku stationary di Popular OB tu walaupun hanya sebuah buku nota yang berharga RM6.90. Haha

Ohhhyaa! Tadi sempat juga jumpa Ayink! Haha luchuuuunya dia. Dia keja sana Big Apple OB, jadi melawat dia lah nie aku tadi. At first tu busy betul dia, jadi mau dekat 15 minit lah juga aku duduk2 di kerusi Big Apple yang dahulu kalanya empuk sekarang nie urat2 benang pun tkeluar2 sudah, ka;au duduk pun terasa papan ja. Pusing2 badan, tingu2 orang disana. Then sudah lengang2 sikit tu terus aku teriak panggil Ayink! Haha nda kau muka kekajutan c Ayink. Wkakaka! Then jumpa lah dia kejap, suka hati datuk dia ja dia keluar dari shift dia then temankan aku round2 OB tu jap. Tabik springggg lah aku sama kau babe! Mau tingu muka dia? kejap ahh.


Ahh, inila Ayinkk! Aisesehh =P

Then lepas tu my lil bro, Memer & me p la main tu Bumper car. hehe siokk oh! Gila kuat hentaman dia! Kalau main sama member lagi best tu. Tapi apakan daya, tadi main pun sama adik. Layan jalaaa. Tapi yang penting best bah juga! 1o minit/RM5 per car. I know righttt. Haha

Langgarrrr!

"Bah bah, ready2 merr!"

Main kau, exited bah time nie. Wakaka!

Meet my lil bro, memer & Papa.

Melarikan diri!!!

Sempat lagi bah.

Okay so rasanya itu jala. Penat bah juga nie actually ==" Oh & btw, thanks for reading you guys! Love you all! Muahss!


No comments:

Post a Comment