Sunday, May 30, 2010

You tell me!

Salam guys!

Hello hello! So apa crita nie? Hm you guys know kdg2 kan boring juga layan Tumblr tu, bukan apa, ntahla cmana mau ckp. Heh but! still I looovveeee Tumblr kay! Ngeh (nah kamu tingu bah gnila perngai klau sudah blum tpikir topik yg mau dcerita)

Okay! Nah ada sudah topik nie. Okay so today masuk hari yang ke... (bpikir dlu jap) oh ketiga! Yeah, hari yang ketiga aku teda text Bibi =( I know, sad kan? Esh bukan apa bah, dia masi lagi di Brunei. Tsk Tsk! Maybe dia pulang bisuk, so x sabar wehh! Hehe lek2 jgn tlampau exited nnt len pula jadinya. Sudah la mau dkat 2bulan sdh x jumpa! Yes, mark my word bebeh, 2 EFFING MONTH! Haha. Bha lawan bha kalau berani. Juara nie sek kalau bab2 x bjumpa. Kau pikirrr! Tapi at least bongga la sikit, bha survive bha kami CJJ, ehem ( cinta jarak jauh ) aiseh ayat! Yala, ada sesetengah org yg becintan - cintan nie x dpt dipisahkan konon ( no offense ) jadi ya la, ada juga yg bole dibanggakan hasil dari perhubungan jarak jauh ini. Cehh ayat mcm jauh sgt! Setakat Papar pi Putatan ja bah kan? Annduuu, klau ak drive sendiri pun ble sampai! ( ehem well besa ginila perngai org yg baru 2,3 hari lepas lulus JPJ test, blm lg kuar lesen P nie, jgn takburr Sher! ) Okay2, aku kelihatannya semakin hilang point disini. Haha

Umm so apa lg cerita ahh? Hmm pikir2 dlu jap. Ohyaa, bisuk maybe I'm going out. With ze fam's ofcourse! I'll be getting myself a new black skinny jeans since I never own one in black! I know righttt! All I had was dark brown, black acid wash, navy blue & light blue. Yeah, so why not? Ngehh & also really really need to get myself some stationery stuffs. Haha I found this funny somehow because duhh! It's already been like 5months? I haven's touch anything related to this 'study thingies' Lols! I feel kinda exited with this whole study thingy though I didn't get the chance to further my study outside Sabah since the parents won't let me, hmm ( kcewa siot doh!) but yeah, I take everything positively. I know everything will be just fine. Beside, it'll be so much easier for me to fit in right? Since yeahh you know la the slang pun x berubah right? Masi juga with the 'bah bah' haha.

Err God! haha look jadi karangan sudah my post bah! Teda topik konon first2 skalinya, jadi karangan trus. Okay la guys, I can smell sup tulang Mama masak dari dapur sdh, & kebetulan jga perut aku nie macam mau bershuffle2 sudah. Haha ani tah banar! See you guys on the next post.

Thanks for reading!

Muahss xx

No comments:

Post a Comment