Monday, June 21, 2010

Aduhai!

Salam guys.

So I'm currently in Lintas now as I typed. Ugh been working my ass off to do assignments that we have to submit by the end of this week! Haih you tell me lah. Me & Sasa decided mau settle soal assignment nie awal awal lah supaya nanti bole rileks rileks guyang kaki la kan. Aiseh.

Hm tadi jalan kaki p Yoyo jap. Well mengidam mau minum Chocolate Milky Tea + Pearl kono. Eksenn betul lah. Haha. Tadi lunch masak nasi & goreng nugget ja. Darurat kah? Gitulah hidup rumah sewa kalau sudah 10 orang dalam rumah. Sendiri mau ingat.

Hmm boring kat rumah nie. Bah apa inda, sudahlah teda Astro, dapat siaran pun Tv3 ja. Main kau. Habis segala wayang Cina diantam. Layan sejala. Kalau di rumah nie? Pui, haram aku mau tengok wayang teteda. Wakakaka. & yes aku masi lagi pakai baju tadi tengahari since aku belum lagi mandi. Sekarang sudah jam 11pm tepat. Paling manang lah nie kali.

Besok? Hm maybe buat assignment ngan dorang Arip. Jalan lagi, duit lagi. Hm tak sabar aku mau tunggu PTPTN keluar. Mau settle hutang untuk semester nie kat Unrazak then the baki, ehem paham paham lah kan. SHOP-TO-THE-PING! $$$$$$
Yeayeaa!

Bah, itu jala cerita kita nie hari ah. Teda papa juga, anu bah nie kasi rehat rehat mata kono dari buat research. Muahaha mengada-ngada kan? I knowwww.

Kay guys, thanks for reading! Love you all bah.


Muahs xo

1 comment: