Tuesday, June 15, 2010

Hangout with my babes!

Salam guys!

Okay so straight to the point la ah. Bukan apa, baru sampai rumah nie. So paham paham lah, penat lah bah kan. Update pun sikit sikit jala. Heh. Okay so tadi, finally! Dapat juga hangout dengan my babes suma! Okay okay I list nama dorang kay; Hanna, Nana, Bell & Leyza! Oh btw Hanna ada bawa cousin dia juga tadi. Fatinie kah nama dia kalau x silap, hehe. Happy sangat sebab dapat juga jumpa. Bukan apa, before nie memang ada plan juga mau hangout, tapi masing-masing busy then tangguh tangguh lagi. Adehh. Tapi tadi dapat juga. Wee tu yang best tu =)
So first, me & Bibi pegi ambi Hanna di Penampang kat rumah datuk dia. As I mention earlier, Hanna bawa cousin dia. Then terus minta Bibi drop us at CP. Sebab dorang Nana ada kat sana sudah. So sampai sana terus p beli ticket. Yes we all tengok wayang. But before tu, pegi isi perut dulu lah, of course! Haha grab our lunch at La Manilla then by 2:15pm masuk hall. Kami tengok A-Team. Best jugak lah that movie. I rate 3/5. Hehe. Then after movies, Hanna bought her things in Popular then we all went to Warisan, kasi jumpa Nana with Bibi ( kan dorang bestie, jgn salah paham bah, hehe) After that, I can't stay lama lama kan since I have to balik Papar. So me & Bibi hantar Hanna & her cous balik lah.

Photos for today? Of course ada! Scroll down jer =P

Yay, Hanna hugged me!

Fatine, Hanna & myself

Bell, Leyza & Nana

Lunchiee

All of us.

Okay so that's all I guess. Hehe. Short update jak kan? Sorry yerr you guys! Btw, I had a BLAST with my babes today! Love themmm! Thanks for reading. Love you guys also!

Muahs xx

No comments:

Post a Comment