Thursday, June 10, 2010

Last Monday ( 07 Jun 2010 )


Salam guys!


Hell-to the-ohh! Hehe hello bah tu, tapi mau juga eksen eksen sikit kan, cakap cara mat salleh lah. Okay okay enough crapping! Sorry ah guys! Mau masuk 4 hari sudah x update kan? Hehe. Busy bah. Well, ehemss! Sekolah sudah kan, gitula tu. Kay so last Monday I went to this Unirazak's Oath Taking Ceremony in Wisma Sesb, Karam ( as I told you guys on the previous post ) So yeah, basically besa besa ja pun tu Oath Taking. Nothing much! By 11am done sudahlah. Then direct p breakfast at McD ( agak kelaparan yah ketika itu! Bah apa inda, semalamnya teda dinner kan! kebulurrr la ) Then after breakfast, Lily decide mau balik rumah dia, ambil kereta. Then aku, Effa & Teng pun decide mau p CP since Karam sememangnya tempat yang agak memboringkan! Pfft! You tell me! Kalau tempat shopping, boleh lah. Tapi kalau tempat mau enjoy enjoy ngan kengkawan nie. Ampun la awal awal ah. Then kami bertiga ( aku, Effa & Teng) jalan kaki dari Karam p CP. Nda kah gila jauhnya tu? Hahaha! Basah juga ketiak dibuatnya! Lawak lawak. Tapi inda apa, bilang si Teng, exercise konon. Exercise kepala hotak! Mana lagi siap kena hon-hon oleh kereta yang melimpas-limpas tu! Ishhh annoying gila! Lalu dalam hati aku pun mula lah berkata-kata sedemikian, "Sial punya kereta! Kau tunggu aku dapat lesen nanti! Langkah mayat aku dulu, baru kamu ble buat gini sama aku lagi!" Tapi dalam hati jala! Kuang kuang kuang. Then sampai CP, Effa met her boyfriend. Then tinggallah aku ngan si Teng nie. Jalan jalan jala. Boring juga nie. Then p lah main bowling. Dapat juga exercise, LAGI! Berapa kali lah mau exercise? Wakaka! Lepas tu tiba tiba terrjumpa member sekolah menengah dulu ( aiseh )! Dorang Kong, Naz, Janie & etc. Sorry ah babe, x berapa igt nama yang lain tu ==" Then apa lagi ah? Ee tingu! Lupa sudah kan?! Tula kau, Sher! Malas betul update smpai lupa sudah apa kejadian bah. Ohya, Lily pick me & Teng then p Unitar lah, check jadual kelas! Bah, minggu nie start sudah kelas kami! Kamu pikirrr! Haha then at 4pm, Papa fetched me & homed! So just enjoy ze photos I took during that day lah kayys!

Ahh, ginilah time tu Oath Taking.

From left; Lily, Effa & meeee (time nie Teng kat belakang so, sorry ah Teng! =P)

Ahh nie Arip! Kawan baru konon. Haha sekarang nie dia tengah usha usha si Lily tu. Elele goodluck lah ek, Lily tu keras sikit =P

*droolingsss

Ahh nie accident paling teruk penah aku nampak secara live! Kau pikirrr. Meremang bulu roma aku terus! Nauzubillahminzaligh!
Note to self ; Jgn gete gete mau p drive lebih 1ookm/h! Get it?!

Okay lah kawan kawan ku sekalian, sampai disini la seja ahh. Take care! I loveee youuu all sangat sangat!


Muahs xx




No comments:

Post a Comment