Sunday, June 20, 2010

Salam guys!

Hello pembaca blog yang sangat aku rinduiiiii! Lama aku tak update kan? Well as I mention on my previous pst, aku dah stay kat hostel kan? Jadi kehidupan aku sekarang agak busy. Yes I tell you, AGAK BUSY! So minta maaf & ampun lah kalau jarang jarang sudah update. Mana lagi assignments belum buat! Main kau, 26hb sudah kena suruh hantar, rilek lah guyang kaki dulu kita. Wakakaka.

Okay lah, sudah sudah merapu, kita start cerita kita ah. So kemarin, bersamaan dengan 19hb Jun 2010 (Sabtu), aku ngan bebudak Photography Unirazak buat outing kecil kecilan lah org bilang. First tu plan kat JP, sekali pagi pagi buta jam 0700pagi lagik sudah si Lily text kata pindah venue. Nda kah bingung si kawan saturang nie. Then pegi lah Shangri-la Resort kat Tanjung Aru tu. Best gak! Pagi pagi lagi dah tercegat kat sana. Time time orang Korea masi lagi bertaik taik mata tidur, kami sudah meng-snap snap photos kat sna. Tapi takpa, berbaloi juga. After done kat sana, kami pindah pegi 2nd location iaitu kat rumah usang tepi jalan otw mau pegi Shangri-la Resort tu gak. Ntah apa apa ja location dia tu. I ikut the seniors ja. Tapi memang berbaloi lah. Nice shot I got there. Cun la! Haha sudah hampir sejam berpanas & bertungkus lumus mengambil shot yang indalah juga lawa bah kan. Besa lah, amateur ja aku nie. Apa juga.
Tapi memang berharga bah pengalaman tu. Ngehehe. Oh lepastu kami p lah lepak kat Beach 2. Bibi fetched me around 12pm.

Wanna see the photos guys? Walau pun taklah seberapa. Cukup cukup makan ah. Enjoy jala ah you guys!


Meet Mahira, our President.

Zeeeebbbraaaaa

Seniors #1

Seniors #2

Model of the day, Tabitha.

Uisehhh, model lah kono.

Random shots.

Lily & model of the day #2 (nie aku taktau nama dia haha)

Lilyyyy

0800am view.

Ahh nie paling teteda. Main kauuu.

Kat Suria, before watch Toy Story 3. Sempat bah, kenapa inda.

Hehe paham paham la ahh.



No comments:

Post a Comment